Familia Videanu vrea parc solar prin PNRR la Marmosim

Familia Videanu vrea parc solar prin PNRR la Marmosim
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 16 iun 2022

Marmosim Simeria, lider de piață în România în domeniul extracției și prelucrării rocilor naturale, companie controlată indirect de către Miorița Videanu, soția fostului primar al Capitalei și ministru al Economiei Adriean Videanu, care este unul dintre administratori, vrea să construiască un parc fotovoltaic, inclusiv cu bani europeni proveniți din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Potrivit unui document oficial analizat de Profit.ro, Marmosim are în vedere construirea unei centrale solare cu putere instalată de 0,382 MW la sediul său din Simeria.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare

Valoarea totală a investiției este estimată la peste 2,45 milioane lei cu tot cu TVA, din care 1,03 milioane lei ar reprezenta ajutorul de stat acordat prin PNRR.

Marmosim SA a terminat anul trecut cu profit net de peste 3 milioane lei, la o cifră de afaceri de 39,5 milioane lei, și cu circa 160 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
marmosim sa; familia videanu
adriean videanu
pnrr energie regenerabila
parc fotovoltaic