Grupul Electrica a aprobat investiții de 678,2 milioane lei pentru acest an

Grupul Electrica a aprobat investiții de 678,2 milioane lei pentru acest an
scris 27 feb 2020

Consiliul de Administrație al Electrica a aprobat în ședința de miercuri valoarea consolidata a Planului de Investitii (CAPEX) al grupului pentru anul 2020, în sumă totală de 678,2 milioane lei.

Din această valoare, 597 milioane lei reprezintă planul de investiții (CAPEX) al filialelor de distribuție, scrie News.ro.

S-a cerut insolvența furnizorului de uraniu al centralei nucleare Cernavodă CITEȘTE ȘI S-a cerut insolvența furnizorului de uraniu al centralei nucleare Cernavodă

”Menționăm faptul că valoarea planificată a investițiilor ce vor fi puse în funcțiune pe parcursul anului 2020 de către operatorii de distribuție ai Grupului Electrica este de 606,2 milioane lei, din care 13 milioane lei reprezintă investiții aferente anului 2019”, se arată în comunicat.

Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,7 milioane de utilizatori și are o arie de cuprindere națională - cu  organizare în trei zone pentru distribuția energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, și pe cuprinsul întregii țări pentru funizarea energiei electrice și pentru întreținere și servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din București și Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuției și furnizării energiei electrice din România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
electrica
investitii