Importurile de cărbune au crescut cu aproape 50%

Importurile de cărbune au crescut cu aproape 50%
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iul 2019

Producția de cărbune net a României a totalizat, în primele cinci luni ale anului în curs, 1,621 milioane de tone echivalent petrol, fiind cu 2,4% (39.500 tep) mai mică față de cea din perioada similară a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică (INS).

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Megascandal în avion Tarom, o familie evacuată. Și o atitudine: \ CITEȘTE ȘI VIDEO Megascandal în avion Tarom, o familie evacuată. Și o atitudine: "Nu pune mâna că îți sparg dinții!"

În perioada menționată, România a importat 268.900 tep cărbune net, cu 88.300 tep (48,9%) mai mult față de cantitatea importată în ianuarie - mai 2018, scrie Agerpres.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
ins
importuri
carbune