Niculae Havrileț, fost șef al ANRE, renunță la mandatul de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Niculae Havrileț, fost șef al ANRE, renunță la mandatul de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2024

Niculae Havrileț, fost președinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a anunțat OMV Petrom, cea mai mare companie integrată de energie din sud-estul Europei, că renunță la mandatul de membru al Consiliului de Supraveghere al companiei, începând cu data de 12 februarie 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Niculae Havrileț a fost membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom începând cu data de 3 martie 2020, scrie News.ro.

Grupul grec Mytilineos continuă investițiile în proiecte regenerabile românești CITEȘTE ȘI Grupul grec Mytilineos continuă investițiile în proiecte regenerabile românești

”OMV Petrom SA anunță că Niculae Havrileț a notificat societatea cu privire la renunțarea la mandatul de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom SA, începând cu data de 12 februarie 2024. Urmare a renunțării la mandat, Niculae Havrileț va înceta să mai dețină poziția de membru în Consiliul de Supraveghere și în Comitetul de Audit ale OMV Petrom SA începând cu data de 12 februarie 2024, prin urmare această poziție devenind vacantă”, arată un anunț transmis de companie luni Bursei de Valori București (BVB).

OMV Petrom a realizat anul trecut un profit net de 4,03 miliarde lei, în scădere de două ori și jumătate de la 10,3 miliarde lei în 2022.

Veniturile din vânzări au scăzut la finalul lui 2023 cu 37%, la 38,8 miliarde lei, comparativ cu 61,34 miliarde lei la finalul anului 2022.

UE lansează o alianță industrială pentru mini-reactoare nucleare CITEȘTE ȘI UE lansează o alianță industrială pentru mini-reactoare nucleare

Numărul angajaților a rămas la finalul anului trecut la circa 7.700.

Producția totală de hidrocarburi a scăzut în 2023 cu 5%, la 41,37 milioane barili echivalent petrol. Producția de gaze naturale a scăzut cu 5% anul trecut, 3,27 miliarde metric cubi.

Producția de energie electrică a fost de 4,2 TWh, în scădere cu 17% față de 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv petrom
niculae havrileț