Nou mesaj al PPC (fostul Enel) către clienții din România, acum pentru mobilitate electrică

Nou mesaj al PPC (fostul Enel) către clienții din România, acum pentru mobilitate electrică
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2024

PPC Blue, compania din cadrul grupului PPC în România care activează pe segmentul mobilității electrice, parte a grupului elen care a cumpărat afacerile Enel de pe piața locală, lansează aplicația mobilă cu același nume, ca parte a procesului etapizat de rebranding. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Șoferii de vehicule electrice care foloseau înainte aplicația Enel X Way au primit notificări prin care sunt invitați să își instaleze noua aplicație PPC blue, din AppStore sau Google Play. După acest pas, contul de client din aplicația Enel X Way va fi migrat automat către noua aplicație.

VIDEO Fanii Taylor Swift au luat cu asalt un pub londonez, al cărui nume este menționat în noul album CITEȘTE ȘI VIDEO Fanii Taylor Swift au luat cu asalt un pub londonez, al cărui nume este menționat în noul album

Toate avantajele obținute anterior se păstrează, însă utilizatorii trebuie să urmeze procesul de resetare parolă, să accepte termenii și condițiile de utilizare și să adauge un card bancar. 

Recent, și site-ul enel.ro și aplicația MyEnel au fost schimbate - VEZI AICI

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ppc
myenel