Producția de țiței a Norvegiei, la cel mai redus nivel din ultimele trei decenii

Producția de țiței a Norvegiei, la cel mai redus nivel din ultimele trei decenii
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2019

Producția de țiței a Norvegiei în 2019 va fi mai mică decât s-a estimat anterior și se va situa la cel mai redus nivel din ultimele trei decenii, dar s-ar putea redresa în următorii ani, a anunțat joi Directoratul norvegian al petrolului (NPD), transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Norvegia este cel mai mare producător de țiței din Europa Occidentală și al doilea din Europa, după Rusia, arată Agerpres.

Șeful NPD, Bente Nyland, a declarat pentru Reuters că producția din 2018 și cea estimată pentru acest an sunt mai scăzute decât se estima anterior din cauza întârzierii punerii în exploatare și a dificultăților înregistrate la câteva zăcăminte.

FOTO După 7 ani, Fondul Proprietatea își pregătește un nou reprezentant în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica, \ CITEȘTE ȘI FOTO După 7 ani, Fondul Proprietatea își pregătește un nou reprezentant în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica, "perla" problematică a portofoliului său. Cine o va înlocui pe Oana Truță

Anul trecut, producția de gaze naturale a Norvegiei s-a situat la 119,3 miliarde de metri cubi (bcm), sub ținta de 121,2 bcm. În 2019, producția ar urma să crească ușor, la 119,5 miliarde de metri cubi, dar tot sub estimarea precedentă, de 121,4 bcm și sub nivelul record de 122 bcm înregistrat în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
titei
norvegia