ROPEPCA va avea un nou președinte: Spencer Coca (Mazarine Energy) îl înlocuiește pe Stephen Birrell (Fora Oil and Gas)

ROPEPCA va avea un nou președinte: Spencer Coca (Mazarine Energy) îl înlocuiește pe Stephen Birrell (Fora Oil and Gas)

Spencer Coca (Mazarine Energy) - noul președinte Ropepca

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 nov 2020

Asociația Română a Companiilor de Explorare și Producție Petrolieră (ROPEPCA) va avea un nou președinte anul viitor, Stephen Birrell (Fora Oil and Gas) fiind înlocuit, în urma alegerilor anuale organizate în cadrul Asociației, de Spencer Coca (Mazarine Energy Romania S.R.L.).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul Director nou ales este format și din: Mihaela Plotogea (NIS Petrol S.R.L.), care va avea de asemenea rolul de Vice Președinte al ROPEPCA, Florian Grosu (Expert Petroleum S.R.L.), Zach Ullah (Stratum Energy LLC) și Phil Nicoll (Sand Hill Petroleum Romania S.R.L.). Mandatul lor se va încheia în noiembrie 2021.

EXCLUSIV Transgaz a finalizat lucrările la gazoductul BRUA într-o zi liberă, de duminică. Cel mai important proiect de investiție al companiei, în valoare de aproape jumătate de miliard de euro - INFOGRAFIC CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Transgaz a finalizat lucrările la gazoductul BRUA într-o zi liberă, de duminică. Cel mai important proiect de investiție al companiei, în valoare de aproape jumătate de miliard de euro - INFOGRAFIC

"2020 se dovedește a fi unul dintre cei mai provocatori ani pentru industria noastră, într-un sector prins de furtuna perfectă, la nivel global, pe care o traversăm. Mediul de afaceri este afectat în general, dar sectorul energetic resimte cu siguranță una dintre cele mai puternice transformări ale noului deceniu. Cu toate acestea, responsabilitatea noastră să livrăm resurse indispensabile progresului și în special rezilienței sociale a continuat să crească. Îmi place să cred că provocările sunt parte din fibra petrolistului, așa că încep acest mandat cu multă încredere în ce putem să construim împreună cu autoritățile Române pentru navigarea următoarei perioade. Este un moment cheie pentru dialogul cu părțile interesate și sunt mândru că ROPEPCA continuă să fie una dintre cele mai importante voci în aceste discuții, transmițând punctul de vedere al industriei în ceea ce privește perspectiva pe termen lung a legislației discutate sau adoptate. Prin mine, ROPEPCA își reafirmă misiunea de a rămâne un partener deschis și transparent pentru toate părțile interesate, oferind opinii cât mai bine documentate și înaltul nivel de expertiză al companiilor din asociație asupra legislației care vizează operațiunile de explorare și producție din România.", susține noul președinte ROPEPCA, Spencer Coca.

Mazarine Energy, compania condusă de Spencer Coca, a preluat mai multe zăcăminte de la OMV Petrom, 19 în 2017 și 9 în 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
ropepca
președite
mazarine
fora