Transelectrica a numit un nou membru provizoriu în Consiliul de Supraveghere

Transelectrica a numit un nou membru provizoriu în Consiliul de Supraveghere
scris 6 ian 2020

Consiliul de Supraveghere al companiei Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anunțat că a decis în ședința de luni numirea în calitatea de membru provizoriu al Consilului de Supraveghere a lui Ciprian Constantin Dumitru.

"Durata mandatului este până la data de 29 martie 2020, dar nu mai târziu de data numirii unui membru al Consiliului de Supraveghere de către Adunarea Generală a Acționarilor", se arată într-un comunicat al companiei.

Numirea lui Ciprian Constantin Dumitru va deveni efectivă la data semnării în fața notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”, scrie News.ro.

Românii au mai puține probleme decât italienii în a-și încălzi locuințele CITEȘTE ȘI Românii au mai puține probleme decât italienii în a-și încălzi locuințele

Transelectrica a obținut în primele nouă luni ale anului 2019 un profit brut de 82,9 milioane de lei.

Compania a realizat în primele nouă luni investiții de 164,4 milioane de lei, față de 161,5 milioane de lei pe întreg anul 2018.

Transelectrica are o capitalizare de 1,43 miliarde lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
ciprian constantin dumitru