Transelectrica a prelungit mandatul președintelui Directoratului și a numit noii membri provizorii

Transelectrica a prelungit mandatul președintelui Directoratului și a numit noii membri provizorii
scris 5 iun 2019

Consiliul de Supraveghere al companiei Transelectrica a prelungit mandatele lui Marius Dănuț Carașol și Mircea Coșea în funcțiile de președinte al Directoratului și, respectiv, președinte al Consiliului de Supraveghere.

"Compania Națională de Transport al Energiei Electrice 'Transelectrica' SA informează acționarii și investitorii că, în ședința din data de 04 iunie 2019, prin Decizia nr. 29, membrii Consiliului de Supraveghere au numit în funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere pe domnul Mircea Gheorghe Dumitru Coșea", se arată în documentul citat.

VIDEO Imagini rare - în inspecție pentru a vedea cât de mari sunt pagubele unei inundații, ministrul Mediului a trebuit să își împingă propria mașină prin noroi CITEȘTE ȘI VIDEO Imagini rare - în inspecție pentru a vedea cât de mari sunt pagubele unei inundații, ministrul Mediului a trebuit să își împingă propria mașină prin noroi

De asemenea, în aceeași ședință, Consiliul de Supraveghere a desemnat membrii provizorii ai Directoratului Transelectrica, întrucât mandatul actualilor membri încetează de drept în data de 20 iunie 2019, scrie Agerpres.

Astfel, începând cu data de 21 iunie 2019, din Directoratul Transelectrica fac parte: Marius-Dănuț Carașol, Claudia-Gina Anastase, Andreea-Georgiana Florea, Alina-Elena Teodoru și Adrian Savu.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
transelectrica
mircea cosea