Transelectrica a prelungit mandatul președintelui Directoratului și a numit noii membri provizorii

Transelectrica a prelungit mandatul președintelui Directoratului și a numit noii membri provizorii
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iun 2019

Consiliul de Supraveghere al companiei Transelectrica a prelungit mandatele lui Marius Dănuț Carașol și Mircea Coșea în funcțiile de președinte al Directoratului și, respectiv, președinte al Consiliului de Supraveghere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Compania Națională de Transport al Energiei Electrice 'Transelectrica' SA informează acționarii și investitorii că, în ședința din data de 04 iunie 2019, prin Decizia nr. 29, membrii Consiliului de Supraveghere au numit în funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere pe domnul Mircea Gheorghe Dumitru Coșea", se arată în documentul citat.

VIDEO Imagini rare - în inspecție pentru a vedea cât de mari sunt pagubele unei inundații, ministrul Mediului a trebuit să își împingă propria mașină prin noroi CITEȘTE ȘI VIDEO Imagini rare - în inspecție pentru a vedea cât de mari sunt pagubele unei inundații, ministrul Mediului a trebuit să își împingă propria mașină prin noroi

De asemenea, în aceeași ședință, Consiliul de Supraveghere a desemnat membrii provizorii ai Directoratului Transelectrica, întrucât mandatul actualilor membri încetează de drept în data de 20 iunie 2019, scrie Agerpres.

Astfel, începând cu data de 21 iunie 2019, din Directoratul Transelectrica fac parte: Marius-Dănuț Carașol, Claudia-Gina Anastase, Andreea-Georgiana Florea, Alina-Elena Teodoru și Adrian Savu.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
mircea cosea