Trump spune că "în teorie" SUA ar putea reveni în Acordul de la Paris

Trump spune că "în teorie" SUA ar putea reveni în Acordul de la Paris
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2018

Președintele american Donald Trump a declarat, miercuri, că "în teorie" SUA ar putea reveni în Acordul de la Paris, apreciind că acesta a fost nedrept pentru țara sa, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Acordul de la Paris pe care l-am semnat a fost foarte nedrept pentru SUA. În teorie am putea reveni asupra lui", a declarat el, fără alte precizări, scrie News.ro.

După ce s-a instalat la Casa Albă, Donald Trump a retras Statele Unite din Acordul de la Paris de luptă împotriva modificărilor climatice, apreciind că acesta distruge locuri de muncă în industrie.

Jaf de peste patru milioane de euro la un magazin de bijuterii din hotelul Ritz de la Paris CITEȘTE ȘI Jaf de peste patru milioane de euro la un magazin de bijuterii din hotelul Ritz de la Paris

Administrația Trump a retras, de asemenea, încălzirea globală de pe lista ”amenințărilor” la adresa Statelor Unite și a relansat exploatarea cărbunelui și unor rezerve de gaz și petrol de șist în zone federale protejate.

viewscnt
Afla mai multe despre
acordul de la paris
trump