CONFIRMARE Tranzacție - Spitalul de oncologie Monza a fost vândut grupului turc Memorial Hospitals

CONFIRMARE Tranzacție - Spitalul de oncologie Monza a fost vândut grupului turc Memorial Hospitals
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 dec 2022

Spitalul de oncologie Monza, parte a grupului italian Policlinico di Monza, a fost vândut grupului turc Memorial Hospitals, informațiile anunțate anterior de  Profit.ro fiind confirmate acum oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
Zolgensma, cel mai scump medicament din lume, a fost detronat CITEȘTE ȘI Zolgensma, cel mai scump medicament din lume, a fost detronat

Anul trecut, spitalul de oncologie a avut afaceri de 46,5 milioane lei și o pierdere de 13,6 milioane lei, cu 158 de angajați.

Grupul turc, lansat în anul 2000, deservește pacienți din 167 de țări și deține în portofoliu 11 spitale, 2 centre medicale și 1 centru de wellness în Istanbul, Ankara, Kayseri, Antalya și Diyarbakir.

Tranzacție pe piața produselor pentru animale: Altius a preluat Petmart CITEȘTE ȘI Tranzacție pe piața produselor pentru animale: Altius a preluat Petmart

Aceasta este prima investiție medicală a grupului turc în România.

İstanbul Memorial face parte din grupul de companii deținut de familia Aydin, care activează în mai multe domenii: investiții în domeniul sănătății, comerțul cu amănuntul în sectorul alimentar, comerțul cu amănuntul al textilelor, producerea textilelor și marketing.

Pe piața din România, grupul activează prin intermediul companiei English Home S.R.L., care deține magazine de comerț cu amănuntul de produse de casă.

Grupul Monza deține în România și spitalul cu același nume, deschis în iulie 2012, în urma unei investiții de 40 milioane euro, având ca specializare inițială chirurgia cardiovasculară. Ulterior, au fost adăugate noi specialități precum neurochirurgie, urologie, pediatrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
oprescu
clinici
spital
afaceri