FOTO - ALK intră în România

FOTO - ALK intră în România

Sediu ALK

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 nov 2023

ALK, jucător danez în imunoterapia specifică rinitelor alergice și alergiei la veninul de albină și viespi, cu efect de modificare a bolii alergice, a intrat pe piața din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Este o companie fondată în 1923, având astăzi 2,4 milioane de pacienți care utilizează medicamente din portofoliu și o prezență în 46 de țări la nivel global,

UE va prezenta un plan de 584 miliarde de euro pentru modernizarea rețelelor electrice CITEȘTE ȘI UE va prezenta un plan de 584 miliarde de euro pentru modernizarea rețelelor electrice

ALK este prezentă deja în 20 de țări din Europa, iar România este cea mai mare țară din sud-estul Europei în care compania daneză își începe operațiunile. 

FOTO - ALK intră în România

La nivel global, până la 30% din populația planetei suferă de o alergie respiratorie, iar între 10-40% dinte pacienții cu rinită alergică au și astm alergic.

În Romania, una din patru persoane adulte suferă de o formă de alergie și fiecare al treilea copil suferă de rinită alergică. De asemenea, 1 din 5 copii suferă de astm alergic, iar 1,1 milioane de români adulți au o alergie medicamentoasă.

viewscnt
Afla mai multe despre
alk
alegerii