Nou jucător: Compania americană Celegence intră în România

Nou jucător: Compania americană Celegence intră în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 19 iul 2022

Compania americană Celegence, furnizoare de servicii de consultanță și soluții în domeniul reglementării pentru industria farmaceutică, se extinde în România, cumpărând afacerea locală a rivalei olandeze Qdossier, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Qdossier, specializată în servicii end-to-end pentru managementul ciclului de viață al documentelor și dosarelor pentru produsele farmaceutice, a deschis recent un birou în România, la Cluj-Napoca.

Compania a fost achiziționată acum de Celegence.

INEDIT- Luptă între giganții locali: MedLife preia cel mai mare spital privat din Argeș, la doar câteva ore după ce Regina Maria a admis eșecul propriei tranzacții CITEȘTE ȘI INEDIT- Luptă între giganții locali: MedLife preia cel mai mare spital privat din Argeș, la doar câteva ore după ce Regina Maria a admis eșecul propriei tranzacții

În urma tranzacției, numărul angajaților Celegence va crește la 150, cu adăugarea a două noi birouri, în Olanda și România. Celegence are în prezent birouri în Chicago, Londra și Bangalore.

Fondată în 2006 la Waalwijk, în sudul Olandei, Qdossier ajută organizațiile din domeniul științelor vieții să înregistreze și să facă schimb de dovezi privind calitatea, siguranța și eficacitatea medicamentelor.

Celegence, cu sediul la Chicago, furnizează servicii de consultanță și soluții dedicate afacerilor de reglementare pentru companiile din domeniul științelor vieții.

viewscnt
Afla mai multe despre
celegence
qdossier romania
qdossier cluj napoca
consultanta reglementare farma