Acțiunile americane au recuperat parțial declinul de marți. Creșteri puternice pentru Microsoft și Visa

Acțiunile americane au recuperat parțial declinul de marți. Creșteri puternice pentru Microsoft și Visa
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 28 apr 2022

Acțiunile americane au încheiat în creștere miercuri, după o scădere abruptă în ședința precedentă, previziunile optimiste ale Microsoft și Visa contribuind la atenuarea îngrijorărilor legate de încetinirea creșterii economice globale și de creșterea dobânzilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

S&P 500 și Dow Jones Industrial Averages au urcat cu circa 0,2%, recuperând parțial declinul de marți. Nasdaq Composite a închis însă în stagnare.

Grupul polonez Scallier construiește un nou parc Funshop în România cu finanțare de la OTP Bank CITEȘTE ȘI Grupul polonez Scallier construiește un nou parc Funshop în România cu finanțare de la OTP Bank

Microsoft a publicat estimări peste așteptări pentru venituri, iar Visa a prognozat venituri peste nivelul de dinainte de pandemie. 

În aceste condiții, Microsoft a încheiat ședința în creștere cu 4,8%, iar gigantul din domeniul plăților a înregistrat un salt de circa 6,5%.

Marți, acțiunile americane au închis puternic în scădere, indicele Nasdaq coborând la cel mai redus nivel de la finele anului 2020.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
nasdaq
dow jones
dow
indici sua
visa
microsoft