ALD Automotive a lansat primul produs de leasing pentru autovehicule electrice și hibride din România

ALD Automotive a lansat primul produs de leasing pentru autovehicule electrice și hibride din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2017

Compania de leasing operațional ALD Automotive, parte din grupul BRD – Groupe Société Générale, a anunțat joi lansarea primului produs de leasing operațional pentru autovehicule electrice și hibride plug-in din România, în contextul în care flotele de mașini ”verzi” vor deveni tot mai numeroase în viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prin acest produs, denumit ALD Electric, clienții pot accesa o mașină convențională suplimentară, pentru 20 de zile pe an, pentru deplasări mai lungi sau în destinații unde nu există stații de încărcare. În plus, produsul poate include stații de încărcare pentru autovehicule, costurile fiind incluse în rata lunară, potrivit reprezentanților companiei., scrie News.ro

Acest produs este lansat în condițiile în care tot mai multe companii din România vor achiziționa automobile electrice în viitor, consideră directorul general al ALD Automotive România, Frédéric Banco.

„La nivel global, Europa este considerată un hub al mașinilor electrice, iar înverzirea flotelor auto este o tendință ce se va impune în România și la care avem semnale că vor adera tot mai multe companii în următorii ani”, a declarat Banco, în cadrul comunicatului.

Noul serviciu face parte din programul ALD Bluefleet, prin care ALD Automotive propune soluții pentru limitarea emisiilor de CO2 și a consumului de carburant și oferă consultanță companiilor care vor ca flotele lor să aibă un impact cât mai redus asupra mediului.

Profit.ro, premiu pentru Cea mai bună acoperire mediatică a economiei din partea CFA Society Romania, din cadrul prestigiosului CFA Institute, structură reprezentativă la nivel mondial a analiștilor financiari CITEȘTE ȘI Profit.ro, premiu pentru Cea mai bună acoperire mediatică a economiei din partea CFA Society Romania, din cadrul prestigiosului CFA Institute, structură reprezentativă la nivel mondial a analiștilor financiari

ALD Electric este un produs gândit pentru companiile ”early adopters”, care vor să implementeze printre primele politici de ”înverzire” a parcului auto, potrivit lui Banco. Programul oferă servicii standard precum livrarea și înmatricularea autovehiculelor, asigurările, asistența pentru vehicul și șofer, mentenanța, managementul anvelopelor și un autovehicul de înlocuire.

Clienții pot avea acces la un autovehicul convențional pentru 20 de zile pe an, pe care îl pot utiliza în deplasări mai lungi sau în destinații unde nu există stații de încărcare. Această opțiune vine suplimentar față de autovehiculul de înlocuire, care poate fi accesat pe perioada standard definită la încheierea contractului.

De asemenea, opțional, compania poate monta la sediul clientului o stație de încărcare, iar costul stației de încărcare este inclus în rata lunară stabilită la încheierea contractului. Prima stație va fi montată la sediul ALD Automotive, în București, unde angajații și clienții își vor putea încărca autovehiculele electrice și hibride plug-in.

viewscnt
Afla mai multe despre
ald automotive
masini electrice
brd groupe societe generale