Euroins își consolidează echipa de conducere

Euroins își consolidează echipa de conducere

Dragoș Oltenescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2022

La un an de la momentul când Tanja Blatnik a preluat poziția de Director General al Euroins România, compania își consolidează și mai mult echipa de top management prin numirea lui Dragoș Oltenescu în funcția de Director General Adjunct, responsabil cu strategia financiară și transformarea companiei. Numirea sa a fost aprobată de Autoritatea Română de Supraveghere Financiară (ASF).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dragoș Oltenescu și-a început cariera în Price Waterhouse Coopers. S-a alăturat apoi Philip Morris, unde a dobândit și expertiză internațională în Elveția ca Fiscal & Economic Affairs Senior, fiind responsabil pentru 15 țări UE, după care s-a mutat în industria bancară, făcând parte din echipa de management a ABN AMRO Retail Bank. Înainte de a se alătura Euroins România, a deținut funcții de top management, cum ar fi CFO la Orange Money (parte a Grupului Orange) și BNP Paribas Cardif, respectiv Head of Controlling la Erste Bank. 

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Compania a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 2,2 miliarde de lei și 163.000 de dosare de daună achitate, valoarea plăților fiind de 1,5 miliarde de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
euroins
dragoș oltenescu