Omniasig a înregistrat prime brute subscrise de aproximativ 1,5 miliarde lei în primele trei trimestre din 2022, în creștere cu peste 35%

Omniasig a înregistrat prime brute subscrise de aproximativ 1,5 miliarde lei în primele trei trimestre din 2022, în creștere cu peste 35%
scris 17 nov 2022

Omniasig Vienna Insurance Group a înregistrat, în primele trei trimestre ale anului, o valoare agregată a primelor brute subscrise de aproximativ 1,5 miliarde lei, în creștere cu circa 35% comparativ cu același interval al anului trecut. Valoarea agregată a despăgubirilor plătite de companie în această perioadă s-a ridicat la aproximativ 800 milioane lei.

Linia Property (Asigurările de incendiu și calamități naturale) a avut o creștere de circa 15% în acest interval. 

Asigurările de sănătate au înregistrat o creștere a primelor brute subscrise de aproximativ 40%.

În această perioadă, Asigurările Auto, CASCO și RCA au continuat creșterea, valoarea agregată a primelor brute subscrise, cumulat pe ambele linii, fiind de circa 1,1 miliarde lei, cu aproximativ 40% mai mult decât în perioada similară a anului trecut. Valoarea agregată a despăgubirilor plătite pe cele două linii, a fost în acest interval de cca. 670 milioane lei.

Life is Hard își majorează cu un sfert veniturile și raportează o explozie a profitului în paralel cu tăierea datoriilor CITEȘTE ȘI Life is Hard își majorează cu un sfert veniturile și raportează o explozie a profitului în paralel cu tăierea datoriilor

Totodată, o creștere a fost înregistrată în acest interval și pe liniile Asigurărilor de Răspundere Civilă Generală și a Asigurărilor de Călătorie. 

Numărul de reclamații înregistrate unic per petent și per caz de OMNIASIG în primele trei trimestre ale acestui an a fost de 393, în timp ce numărul reclamațiilor soluționate favorabil a fost de 48, restul fiind neîntemeiate.

Raportat la numărul polițelor de asigurare emise de companie și care nu au fost anulate, numărul de petiții înregistrate unic per petent și per caz reprezintă 0,04% dintre acestea. Totodată, raportat la numărul de dosare de daună notificate în această perioadă, numărul de reclamații înregistrate unic per petent și per caz reprezintă 0,18% dintre acestea.

viewscnt
Afla mai multe despre
omniasig
asigurari
prime subscrise