Adesgo, cel mai mare producător de dresuri de damă din România, își extinde înțelegerea cu Eximbank

Adesgo, cel mai mare producător de dresuri de damă din România, își extinde înțelegerea cu Eximbank
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 21 dec 2017

Adesgo, cel mai mare producător de dresuri de damă din România, își majorează împrumutul de la Eximbank cu până la 4,7 milioane euro, concomitent cu prelungirea scadenței până în toamna anului 2019. Împrumutul a fost anunțat în toamna anului trecut, având ca destinație finanțarea activității companiei și investiții care să genereze creșterea volumului producției și a vânzărilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adesgo are o capacitate de producție de peste 1 million de perechi dresuri pe lună și circa 600.000 de articole de lenjerie, produsele fiind comercializate sub brandul Diamond by Adesgo.

Fabrica a fost înființată în 1926, ca proprietate particulară a lui Arthur Drechsel. În anii 1998-2002, pachetul majoritar a fost cumpărat de grupul belgian Bonneterie Bosteels de Smeth, iar în 2010 compania Loar, parte a grupului Argaman Industries, a preluat pachetul majoritar de acțiuni.

Grupul israelian AFI Europe, dezvoltatorul mall-urilor AFI din România, se împrumută cu 22 milioane euro de la banca israeliană Leumi pentru Tech Park, cel mai nou parc de afaceri pe care îl dezvoltă în București CITEȘTE ȘI Grupul israelian AFI Europe, dezvoltatorul mall-urilor AFI din România, se împrumută cu 22 milioane euro de la banca israeliană Leumi pentru Tech Park, cel mai nou parc de afaceri pe care îl dezvoltă în București

Compania are peste 200 de angajați și exportă circa 85% din producție.

Anul trecut, cu 237 de angajați, Adesgo a avut o cifră de afaceri de 65,8 milioane lei (de la 64,6 milioane lei în anul precedent), dar un profit net de doar 163.343 lei (de la 1,1 milioane lei în 2015), cu 545.970 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
eximbank
adesgo