Antreprenorii cu afaceri mici pot aplica online pentru un credit BT Mic, prin chatbot

Antreprenorii cu afaceri mici pot aplica online pentru un credit BT Mic, prin chatbot
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 15 apr 2022

Funcționalitatea prin care se poate aplica pentru un credit BT Mic prin chatbot-ul Raul poate fi accesată de acum înainte de toți antreprenorii, chiar dacă nu sunt clienți ai Băncii Transilvania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Semnătura electronică a documentației necesare pentru a demara evaluarea unei solicitări de finanțare este gratuită.

NYT: UE pregătește \ CITEȘTE ȘI NYT: UE pregătește "inimaginabilul"pentru Rusia. După alegerile din Franța, pentru a nu-l dezavantaja pe Macron în fața contracandidatei Marine Le Pen

15% din business-ul companiei de microfinanțare din 2021 a fost generat prin chatbot-ul Raul.

Functionalitățile chatbot-ului Raul de la BT:

• Semnarea electronică a documentelor pentru evaluarea unei solicitări de finanțare: cerere de credit, acord pentru consultarea bazei de date a Centralei Riscului de Credit și informare privind prelucrarea datelor personale în sistemul Biroului de credit;
• Încărcare documente financiare;
• Simulări de credit pe baza menționării sumei care poate fi plătită lunar.

Identificarea antreprenorilor care nu au cont la BT se face printr-un videocall, etapă în care pot beneficia de consultanță din partea unei echipe dedicate din cadrul BT Mic, cu experiență în finanțare. 

În primul an de la lansarea chatbot-ului Raul, peste 15.000 de antreprenori au interacționat cu acesta, iar peste 1.000 de business-uri au fost finanțate.

BT Mic se adresează firmelor cu cifra de afaceri anuală de până la 1 milion de lei. În cei cinci ani de activitate, compania de microfinanțare a susținut peste 18.000 de microîntreprinderi, care au generat peste 20.000 de locuri de muncă.

BT Mic finanțează afacer mici, inclusiv start-up-uri, care completează rolul BT de susținere a antreprenorilor români. Se adresează antreprenorilor cu o cifră de afaceri de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate și de forma de organizare, de la societăți comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi/asociații familiale, întreprinderi individuale, liber profesioniști, la persoane care desfășoară activități economice. Mai multe detalii, pe site-ul BT Mic și pe Blogul BT Mic.

viewscnt
Afla mai multe despre
bt mic
chatbot
credit