Banca Transilvania lansează conturile pentru persoane fizice deschise integral online

Banca Transilvania lansează conturile pentru persoane fizice deschise integral online
scris 7 apr 2020

Persoanele fizice pot deschide conturi integral online un cont bancar și vor primi cardul atașat acasă prin curier, anunță Banca Transilvania.

Deschiderea contului se face printr-un apel video cu banca, după furnizarea unor informații și a unei fotografii a cărții de identitate și semnarea electronică a contractului. Clienții primesc numărul de cont – IBAN-ul imediat după aprobarea solicitării.

ULTIMA ORĂ Miliardarul indian Sanjeev Gupta, noul proprietar al fostului Sidex Galați, a cumpărat în nume propriu Banca Română de Credite și Investiții de la Dorinel Umbrărescu și majorează capitalul CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Miliardarul indian Sanjeev Gupta, noul proprietar al fostului Sidex Galați, a cumpărat în nume propriu Banca Română de Credite și Investiții de la Dorinel Umbrărescu și majorează capitalul

“NEOcont este lansat acum pentru că banca a devansat calendarul proiectelor pentru perioada următoare, așa încât să ajute persoanele care au nevoie de un cont bancar, fără a mai face un drum la BT”, arată banca.

Clienții nu plătesc comision pentru deschiderea și administrarea contului, respectiv pentru emiterea cardului (sub sigla Visa) atașat contului. Cardul va fi primit acasă prin curier și poate fi înrolat în aplicația de plată a băncii, prin care pot achita cu telefonul la comercianți și au acces la informații despre banii din cont și tranzacții.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
cont online