BCR lansează plățile cu dispozitivele Fitbit și Garmin

BCR lansează plățile cu dispozitivele Fitbit și Garmin
scris 16 ian 2020

BCR lansează înrolarea cardurilor în Fitbit Pay și Garmin Pay, metode de plată contactless disponibile pentru clienții băncii utilizatori de ceasuri smart Fitbit și Garmin.

Dispozitivele pot fi utilizate atât în România, cât și în străinătate pentru plata cumpărăturilor la orice terminal ce acceptă plățile contactless. Ceasurile vor putea fi folosite în curând și pentru plata călătoriilor de la metroul din București, în stațiile semnalizate, arată BCR într-un comunicat de presă.

După adăugarea cardului BCR sau George în wallet-urile ceasurilor, plățile se pot efectua prin selectarea cardului corespunzător din portofelul virtual și apropierea dispozitivului de terminalul de plată. În cazul ambelor soluții de plată, la fiecare 24 de ore sau de fiecare dată când îți pui ceasul la mână, va fi avea nevoie să introduci codul PIN.

Cele două metode de plată mai sunt disponibile în România și pentru clienții Băncii Transilvania, cei ai Orange Money și ai Revolut, în timp ce Raiffeisen Bank oferă accesul doar la plățile prin Garmin Pay.

Google a cumpărat la finele anului trecut Fitbit pentru circa 2,1 miliarde de dolari. În 2017 Garmin achiziționase producătorul român de ceasuri inteligente Vector Watch.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
fitbit pay
garmin pay