BERD a subscris obligațiuni UniCredit de aproape 153 milioane lei. A doua investiție BERD în obligațiuni corporative listate la București în tot atâtea luni

BERD a subscris obligațiuni UniCredit de aproape 153 milioane lei. A doua investiție BERD în obligațiuni corporative listate la București în tot atâtea luni
scris 1 aug 2017

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a subscris obligațiuni în valoare de 152,5 milioane lei (33,4 milioane euro) în cadrul emisiunii corporative derulate recent de UniCredit, prin care banca din România a atras 610 milioane lei de la investitori.

UniCredit Bank a anunțat că a finalizat cu succes o emisiune de obligațiuni corporative, derulată în săptămâna 17-21 iulie. Prin oferta primară de vânzare de obligațiuni, banca a vizat o suma totală de 500 milioane lei, suma finală subscrisă și alocată fiind de 610 milioane lei.

“Este o tranzacție importantă pentru UniCredit, BERD și pentru economia României”, a declarat Matteo Patrone, director regional BERD pentru România și Bulgaria.

UniCredit Bank a împrumutat 610 milioane de lei prin obligațiuni corporative CITEȘTE ȘI UniCredit Bank a împrumutat 610 milioane de lei prin obligațiuni corporative

Aceasta este a doua investiție BERD în obligațiuni corporative listate pe piața de capital de la București în tot atâtea luni.

La finele lunii iunie, BERD a anunțat că a cumpărat obligațiuni de 50 milioane euro emise de Globalworth Real Estate Investments, fond de investiții condus de Ioannis Papalekas. Obligațiunile, în valoare totală de 550 milioane euro, au fost listate ieri la BVB.

viewscnt
Afla mai multe despre
berd
unicredit
obligatiuni corporative
investitie