BRD accordă un credit de 24 de milioane de lei producătorului de mobilă Savini Due

BRD accordă un credit de 24 de milioane de lei producătorului de mobilă Savini Due

Sursa foto: savinidue.ro

Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 28 apr 2020

BRD Groupe Société Générale acordă producătorului de mobilă de baie Savini Due din Sebeș un credit în valoare de 24 milioane de lei pentru finanțarea investițiilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Principalul obiectiv al proiectului este construirea și echiparea a două hale de producție moderne, inclusiv automatizarea unor faze din producție. Pentru a implementa investiția, care depășește 48 milioane de lei, grupul Savini a folosit surse proprii și un credit în valoare de 24 milioane lei acordat de BRD.

”Savini Due este o referință în industria mobilei și unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri (…) Suntem deschiși pentru business și gata să susținem companiile românești de-a lungul acestei perioade complicate”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonator al activității de Corporate Banking.

INFOGRAFIC Acțiunile europene continuă să crească marți, în contextul în care mai multe țări pregătesc reluarea activității. Revenire de peste 20% din martie CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Acțiunile europene continuă să crească marți, în contextul în care mai multe țări pregătesc reluarea activității. Revenire de peste 20% din martie

Compania din Sebeș a încheiat anul 2018 cu vânzări de aproape 132 de milioane de lei și un profit de peste 12 milioane de lei, potrivit bilanțurilor publicate la Ministerul Finanțelor.

„BRD a fost prima instituție bancară care a decis să mă finanțeze atunci când am înființat compania. A fost o mândrie profesională și personală pentru mine să știu că cineva crede în proiectul meu”, a spus Piersante Savini, acționarul majoritar și fondatorul în 2003 al companiei Savini Due.

BRD este a treia bancă din sistem după dimensiune, cu active de aproape 56 de miliarde de lei la finele anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
savini due
credit