Libra Bank îl numește director adjunct pe Lucian Anghel, fostul președinte al Bursei de Valori București

Libra Bank îl numește director adjunct pe Lucian Anghel, fostul președinte al Bursei de Valori București
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 26 oct 2023

Libra Internet Bank îl desemnează pe Lucian Anghel ca director general adjunct, care va ocupa și poziția de Chief Risk Officer, precum și pe cea de economist șef.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Lucian Anghel a fost președinte al Bursei de Valori București timp de 8 ani până în 2020 și a condus BCR Banca pentru Locuințe între 2015 și 2019, dar și societatea de pensii a BCR între 2012 și 2015. Între 2009 și 2012 a fost economist șef al BCR.

EXCLUSIV OTP cere acum pentru vânzarea băncii din România 360 milioane de euro. Oferta Băncii Transilvania, favorită în achiziție, spre 300 milioane euro. Negocierile ar mai putea dura încă 2-3 luni CITEȘTE ȘI EXCLUSIV OTP cere acum pentru vânzarea băncii din România 360 milioane de euro. Oferta Băncii Transilvania, favorită în achiziție, spre 300 milioane euro. Negocierile ar mai putea dura încă 2-3 luni

Anghel trebuie să obțină autorizarea Băncii Naționale a României înainte de a ocupa noua poziție executivă.

În august, Cristina Mahika-Voiconi a devenit directorul general al băncii, după ce în prealabil a fost director adjunct.

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 în București și face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH).

 

viewscnt
Afla mai multe despre
libra bank
lucian anghel