Traian Baicu a fost revocat de la conducerea TBI Credit IFN, unde lucra de 14 ani, și înlocuit cu un fost director Bancpost

Traian Baicu a fost revocat de la conducerea TBI Credit IFN, unde lucra de 14 ani, și înlocuit cu un fost director Bancpost
scris 25 iun 2018

Traian Baicu a fost revocat de la conducerea companiei TBI Credit IFN, parte a TBI Bank, și înlocuit cu Gergana Staykova, cetățean bulgar, fost director executiv la Bancpost.

Baicu lucra la TBI Credit din ianuarie 2004, după ce anterior a fost director financiar la Terra Sat și Romlease.

Gergana Staykova este la TBI din primăvara anului trecut, după ce 6 ani a lucrat la Bancpost, inițial ca Senior Manager și ulterior ca Executive Director.

Traian Baicu a fost revocat de la conducerea TBI Credit IFN, unde lucra de 14 ani, și înlocuit cu un fost director Bancpost

 

 

 

Banca Transilvania lansează un sticker pentru plățile contactless CITEȘTE ȘI Banca Transilvania lansează un sticker pentru plățile contactless

TBI Bank face parte din grupul TBIF Financial Services, incluzând companiile prezente pe piața din România, respectiv TBI Leasing IFN și TBI Credit IFN, fiind o bancă axată pe clienți retail și IMM-uri. Banca operează printr-o rețea de parteneri cu peste 5.000 de puncte de vânzare, având un total de 69 birouri în ambele țări și peste 1,4 milioane de clienți înregistrați.

În vara anului 2016, grupul financiar 4finance Holding, condus de Mark Ruddock, a cumpărat TBI Bank EAD, inclusiv sucursala din România. 4finance a plătit 69 de milioane de euro pentru pachetul de 100% din acțiunile TBIF Financial Services, compania-mamă a TBI Bank, deținut de fondul olandez de investiții Kardan NV, la care se adaugă o sumă nespecificată care va fi achitată în baza unei evaluări a performanțelor băncii de la începutul acelui an.

EXCLUSIV Modificare pregătită pentru Legea dării în plată: va fi aplicată și beneficiarilor programului Prima Casă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Modificare pregătită pentru Legea dării în plată: va fi aplicată și beneficiarilor programului Prima CasăTBIF Financial Services, o companie 4finance Group, cu sediul la Riga, Letonia, este prezentă în România din 2014, prin intermediul societății financiare nebancare Zaplo IFN. Grupul este deținut indirect de fondul Tirona Ltd., din Cipru, controlat de Vera Boiko (rudă a miliardarului rus Oleg Boiko).

TBI Bank EAD este o bancă de talie mică, activă în special pe segmentele de retail și IMM-uri. Cu active de 272 milioane de euro la finele lunii iunie 2016, TBI se situa atunci pe locul 22 în sistemul bancar din Bulgaria, care cuprinde 27 de bănci. Sucursala din România este a treia cea mai mică bancă locală în funcție de active, cu o cotă de piață de 0,13%.

viewscnt
Afla mai multe despre
tbi bank
credit online