Urgent Cargus ia 134 milioane lei de la BCR și OTP, din care va refinanța împrumuturile existente

Urgent Cargus ia 134 milioane lei de la BCR și OTP, din care va refinanța împrumuturile existente
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2017

Compania de curierat Urgent Cargus, controlată de fondul de investiții Abris Capital Partners, a primit uncredit sindicalizat de 134 milioane lei (29,3 milioane euro) de la Banca Comercială Română (BCR) și subsidiara din România a băncii ungare OTP Bank, au anunțat luni băncile finanțatoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BCR are calitatea de coordonator, aranjor principal mandatat și agent de documentare, facilitate și garanții, iar OTP Bank România cea de aranjor principal mandatat, potrivit News.ro.

"Facilitatea de credit are o maturitate de 5 ani si a fost contractata pentru susținerea dezvoltării companiei Urgent Cargus, inclusiv pentru refinanțarea împrumuturilor existente", a precizat un comunicat al BCR.

Compania de curierat a fost înființată în 1991 de un grup de antreprenori locali sub denumirea Cargus și a fost prima firmă privată de curierat din România.

Poșta Română se bate cu liderul pieței românești de curierat pentru a livra permise auto CITEȘTE ȘI Poșta Română se bate cu liderul pieței românești de curierat pentru a livra permise auto

Cargus a fost achiziționată în 2008 de către Deutsche Post – DHL, iar în 2012 fondul de investiții Abris Capital Partners a cumpărat firma de curierat de la DHL.

Din 2014 Cargus și Urgent Curier au devenit parteneri egali într-un proces de fuziune care au creat una dintre cele mai importante companii de pe piața de curierat din România: Urgent Cargus.

Urgent Cargus deține și operează o rețea națională de 72 de centre și depozite în toată țara, cu o flotă de peste 2.600 de vehicule de curierat.

Pe piața de curierat locală, evaluată anul trecut la circa 400 milioane euro, mai activează companii precum FAN Courier, DHL, DPD România sau TNT.

viewscnt
Afla mai multe despre
urgent cargus
bcr
otp bank
banci
imprumut