BCR va furniza ONRC servicii de încasare a taxelor și tarifelor prin POS-uri și prin mijloace online

BCR va furniza ONRC servicii de încasare a taxelor și tarifelor prin POS-uri și prin mijloace online
scris 16 nov 2016

Banca Comercială Română (BCR) va furniza Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC) servicii de încasare a taxelor și tarifelor instituției prin intermediul cardurilor bancare, atât prin POS-uri, cât și prin mijloace online. Contractul a fost atribuit pentru 1,26 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 1,34 milioane de lei, fără TVA.

La licitație s-a înscris și Banca Transilvania, dar oferta nu a fost admisă.

ONRC estimează că ofertantul câștigător va procesa plăți online de 41,58 milioane de lei și prin POS-uri de 57,42 milioane de lei pe durata contractului.

Aflată în subordinea Ministerului Justiției, instituția are 42 de oficii teritoriale și prestează serviciul public de ținere a registrului comerțului și de efectuare a publicității legale a actelor și faptelor întreprinzătorilor, precum și proceduri de citare și publicitate a procedurilor de insolvență.

BCR este liderul pieței bancare din România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bcr
onrc
plati online
pos
card
taxe
tarife