Bitcoin și ether ating noi maxime record

Bitcoin și ether ating noi maxime record
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 9 nov 2021

Cele mai importante criptomonede, bitcoin și ether, au continuat acensiunea și au atins noi maxime record.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bitcoin a atins un nou maxim istoric, de 68.524, 84 dolari, iar ether a urcat până la 4.839,9 dolari, după ce a depășit în premieră pragul de 4.800 de dolari.

Unii analiști, citați de presa internațională, pun ascensiunea recentă pe seama inflației ridicate și a eforturilor depuse de investitori de a găsi active care să le ofere protecție împotriva acesteia.

INFOGRAFICE Domeniul medical a depășit IT&C ca pondere în rândul chiriașilor de spații de birouri din București. Înainte de pandemie, companiile IT erau lider detașat CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Domeniul medical a depășit IT&C ca pondere în rândul chiriașilor de spații de birouri din București. Înainte de pandemie, companiile IT erau lider detașat

Matthew Dibb, CEO la Stack Funds din Singapore, subliniază existența unei cereri în creștere din partea marilor investitori și chiar a unor fonduri de pensii.

Ieri, valoarea de piață a criptomonedelor a depășit, în premieră, pragul de 3.000 de miliarde de dolari, potrivit datelor CoinGecko. CoinMarketCap estimează că valoarea totală a criptomonedelor este ușor sub acest prag.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
ether
criptomonede
record bitcoin