Comisia Europeană: Cinci țări riscă să nu-și îndeplinească obiectivele privind deficitul și datoria în 2018

Comisia Europeană: Cinci țări riscă să nu-și îndeplinească obiectivele privind deficitul și datoria în 2018
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2017

Comisia Europeană (CE) a avertizat Italia, Franța, Portugalia și Belgia că planurile lor privind proiectele de buget pe 2018 prezintă riscul de a nu îndeplini țintele UE privind deficitul și datoria și a cerut Spaniei un proiect de buget actualizat, care să conțină mai multe informații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În scrisori adresate Guvernelor de la Roma, Paris, Lisabona, Bruxelles și Madrid, Executivul comunitar a subliniat că reducerea deficitelor lor structurale este sub nivelul reglementărilor cerute de UE, scrie Agerpres.

Polonezul Ludwik Sobolewski a demisionat de la conducerea Bursei de Valori București. Un mandat început cu noroc și încheiat cu ghinion și retragerea cartelei de acces CITEȘTE ȘI Polonezul Ludwik Sobolewski a demisionat de la conducerea Bursei de Valori București. Un mandat început cu noroc și încheiat cu ghinion și retragerea cartelei de acces

Spania, Italia, Franța, Portugalia și Belgia riscă să înregistreze anul viitor un deficit peste limita autorizată de 3% din Produsul Intern Brut stabilită de UE.

viewscnt
Afla mai multe despre
deficit
uniunea europeana