Evoluții mixte pentru indicii americani. Nasdaq Composite, tras în jos de prăbușirea Netflix

Evoluții mixte pentru indicii americani. Nasdaq Composite, tras în jos de prăbușirea Netflix
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 21 apr 2022

Indicii burseri americani au încheiat ședința de miercuri cu evoluții mixte, indicele Nasdaq Composite fiind tras în jos de scăderea abruptă a acțiunilor Netflix,

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Indicii bursieri au fost inițial susținuți de scăderea randamentelor la titlurile de stat americane. 

Directorul general al Bursei și reținerea la sursă a impozitului pe câștiguri: O metodă de a diminua interacțiunea cu Fiscul. Să facă viața ușoară investitorilor CITEȘTE ȘI Directorul general al Bursei și reținerea la sursă a impozitului pe câștiguri: O metodă de a diminua interacțiunea cu Fiscul. Să facă viața ușoară investitorilor

Totuși, S&P 500 a încheiat ședința cu declin nesemnificativ, în timp ce Dow Jones a reușit să mențină un avans de 0,71%. Pe de altă parte, Nasdaq Composite, indicele bursei omonime, alcătuit în special din acțiuni din domeniul tehnologiei, a pierdut 1,22%.

Nasdaq Composite a fost tras puternic în jos de prăbușirea Netflix. Acțiunile companiei de streaming au încheiat ședința cu o scădere de peste 35%, după ce a raportat prima scădere a numărului de abonați din ultimul deceniu.

Gigantul american a pierdut 200.000 de abonați în primul trimestru din 2022, comparativ cu trimestrul 4 din 2021, și a estimat că declinul va continua și în trimestrul actual.  Pentru trimestrul curent, compania estimează că va pierde nu mai puțin de 2 milioane de abonați.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
nasdaq
dow jones
dow
indici sua
netflix
nasdaq composite