Guvernul vrea să redacteze proiectul de buget până la 10 decembrie, vor fi consultari cu BNR

Guvernul vrea să redacteze proiectul de buget până la 10 decembrie, vor fi consultari cu BNR
Ovidiu Bărbulescu
Ovidiu Bărbulescu
scris 21 nov 2015

Guvernul și-a propus un calendar de reanalizare a proiectului de buget elaborat de fosta guvernare și modificarea documentului în funcție de proiectele prioritare pentru fiecare ministru, astfel încât proiecția bugetară să poată fi adoptată și trimisă spre dezbatere Parlamentului în jurul datei de 10 decembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Premierul Dacian Cioloș a declarat, sâmbătă, că fiecare ministru trebuie să transmită, până duminică seara, ministrului Finanțelor proiectele pe care le consideră prioritare și impactul acestora în bugetul anului viitor, iar, luni după-amiaza, miniștrii vor avea o primă discuție cu privire la plafoanele bugetare pentru fiecare minister în parte.

Cioloș a precizat că, în funcție de aceste priorități, de veniturile estimate și de legislația adoptată deja cu impact asupra cheltuielilor, precum actele normative privind salarii și pensii, proiectul pe buget pentru anul viitor va fi finalizat și adoptat de Guvern în jurul datei de 10 decembrie.

Dacian Cioloș a mai arătat că dorește să se consulte și cu conducerea Băncii Naționale în ceea ce privește bugetului pentru anul viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
buget
2016
cioloș
guvern