Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat
scris 27 ian 2020

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a stagnat luni la 3,16%.

Joi, ROBOR la 3 luni a fost 3,16%.

Șeful Deutsche Bank: Dobânzile negative cresc inegalitățile și afectează societatea. BCE trebuie să renunțe la politicile actuale CITEȘTE ȘI Șeful Deutsche Bank: Dobânzile negative cresc inegalitățile și afectează societatea. BCE trebuie să renunțe la politicile actuale

ROBOR la 6 luni a stagnat la 3,26%.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituțiile bancare din România, în lei, iar evoluția sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piață.

Indicele de referință trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), care va înlocui ROBOR în calculul dobânzilor la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la 2,36%, în al treilea trimestru, de la 2,66% în al doilea trimestru

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
robor
credite