Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la 3,11%

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la 3,11%
scris 6 feb 2019

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 3,11%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Națională a României (BNR).

ROBOR la trei luni este indicatorul principal în funcție de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei, scrie News.ro.

Marți, indicele a crescut de la 3,07% la 3,09%.

Fiat Chrysler recheamă aproape 890.000 de vehicule pickup Ram la nivel mondial, pentru remedierea unor probleme CITEȘTE ȘI Fiat Chrysler recheamă aproape 890.000 de vehicule pickup Ram la nivel mondial, pentru remedierea unor probleme

Miercuri, indicele a urcat la 3,11%.

Totodată, miercuri, indicele ROBOR la șase luni a crescut de la 3,30% la 3,31%.

Marți, indicele a stagnat la 3,30%.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituțiile bancare din România, în lei, iar evoluția sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piață.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
robor
bnr