Majorarea de capital a UniCredit, de 13 miliarde de euro, se va încheia cu succes

Majorarea de capital a UniCredit, de 13 miliarde de euro, se va încheia cu succes
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 feb 2017

Majorarea de capital a UniCredit, de 13 miliarde de euro, se va finaliza cu succes, au declarat două surse din piața financiară, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investitorii au termen până joi să participe la vânzarea de acțiuni noi, iar întreaga operațiune se va încheia pe 10 martie, scrie News.ro.

Una dintre persoane a spus că este probabil ca emisiunea de acțiuni a UniCredit să fie subscrisă în totalitate.

Reprezentanții UniCredit, cea mai mare bancă din Italia în funcție de active, au refuzat să comenteze.

Majorarea de capital este garantată în totalitate de un grup de bănci, iar deținerile acționarilor care nu își vor exercita dreptul de a participa la vânzarea de noi titluri vor fi diluate cu peste 70%.

Afacerile Orange Romania au crescut cu 4,2% în 2016, la 987 milioane de euro. Operatorul a depășit în premieră pragul de 5 milioane de abonați CITEȘTE ȘI Afacerile Orange Romania au crescut cu 4,2% în 2016, la 987 milioane de euro. Operatorul a depășit în premieră pragul de 5 milioane de abonați

UniCredit vinde acțiuni noi la prețul de 8,09 euro pe unitate, respectiv cu un discount de 38% față de prețul acțiunilor băncii, excluzând drepturile de subscriere.

Acțiunile UniCredit au închis miercuri în scădere cu 2,07%, la 12,3 euro pe unitate, urmând tendința titlurilor din sectorul bancar italian.

viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit
majorare de capital