Numărul locuințelor asigurate obligatoriu a crescut

Numărul locuințelor asigurate obligatoriu a crescut
scris 21 oct 2019

Numărul polițelor active de asigurare obligatorie a locuinței (PAD) a crescut în septembrie cu 0,69%, ajungând la 1.700.874, comparativ cu 1.689.187 de polițe PAD active la 30 septembrie 2018, conform statisticilor Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), societatea care emite acest tip de asigurări.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

La 31 decembrie 2018, erau active 1.704.634 de polițe, scrie Agerpres.

Taxa pe poluare în București, varianta nouă: Autoturismele sub Euro 5 vor plăti o vinietă de câteva sute sau chiar mii de lei pentru a circula în oraș. Restricții pentru zona de Centru CITEȘTE ȘI Taxa pe poluare în București, varianta nouă: Autoturismele sub Euro 5 vor plăti o vinietă de câteva sute sau chiar mii de lei pentru a circula în oraș. Restricții pentru zona de Centru

Potrivit PAID, la sfârșitul lunii septembrie 75,3% dintre polițele active la nivel național erau încheiate în mediul urban și 24,7% în mediul rural, iar, în funcție de tipul de locuință, 94,4% din polițele PAD vizează locuințele de tip A (cele cu structura de rezistență din beton armat, metal sau lemn, cu pereții exteriori din piatră, cărămidă arsă sau materiale supuse unui tratament termic sau chimic) și 5,6% locuințele de tip B (cele cu pereții exterior din cărămidă nearsă sau material nesupus unui tratament termic sau chimic).

Pe regiuni, cele mai multe polițe active sunt în Transilvania (22% din total), București (20%) și Muntenia (18%), iar cele mai puține - în Maramureș (3% din totalul polițelor) și Bucovina (3%).
 

viewscnt
Afla mai multe despre
paid
asigurare obligatorie