Obligațiunile Patria Bank vor fi tranzacționate la BVB din 15 decembrie

Obligațiunile Patria Bank vor fi tranzacționate la BVB din 15 decembrie
scris 11 dec 2020

Bursa de Valori București a aprobat admiterea la tranzacționare pe piața reglementată a obligațiunilor subordonate, negarantate, neconvertibile, denominate în euro emise de Patria Bank, prima zi de tranzacționare fiind 15 decembrie, conform unui raport al băncii publicat pe site-ul BVB.

Obligațiunile au o dobândă fixă de 6,50% pe an, scadența în 5 octombrie 2028 și o valoare nominală totală de 8,187 milioane euro, scrie Agerpres.

VIDEO Interviu Profit LIVE TV. Yoni Assia, fondator eToro: Vrem să aducem primele acțiuni românești la tranzacționare pe platformă în 2021. Investitorii români s-au triplat anul acesta, în pandemie. Le plac firmele tech. Cash-ul nu mai e rege CITEȘTE ȘI VIDEO Interviu Profit LIVE TV. Yoni Assia, fondator eToro: Vrem să aducem primele acțiuni românești la tranzacționare pe platformă în 2021. Investitorii români s-au triplat anul acesta, în pandemie. Le plac firmele tech. Cash-ul nu mai e rege

Obligațiunile au fost emise în cadrul plasamentului privat desfășurat în perioada 28-30 septembrie 2020.

"Prin Decizia nr. 1429 din data de 4 decembrie 2020 Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat Prospectul întocmit în vederea Admiterii la tranzacționare pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori București a Obligațiunilor subordonate, negarantate și neconvertibile, denominate în euro, emise de Patria Bank SA (emisiunea PBK28E). Prima zi de tranzacționare pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori București a Obligațiunilor este 15 decembrie 2020, simbolul de tranzacționare fiind PBK28E", se menționează în raport. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa de valori bucurești
patria bank