Obligațiunile Patria Bank vor fi tranzacționate la BVB din 15 decembrie

Obligațiunile Patria Bank vor fi tranzacționate la BVB din 15 decembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 dec 2020

Bursa de Valori București a aprobat admiterea la tranzacționare pe piața reglementată a obligațiunilor subordonate, negarantate, neconvertibile, denominate în euro emise de Patria Bank, prima zi de tranzacționare fiind 15 decembrie, conform unui raport al băncii publicat pe site-ul BVB.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Obligațiunile au o dobândă fixă de 6,50% pe an, scadența în 5 octombrie 2028 și o valoare nominală totală de 8,187 milioane euro, scrie Agerpres.

VIDEO Interviu Profit LIVE TV. Yoni Assia, fondator eToro: Vrem să aducem primele acțiuni românești la tranzacționare pe platformă în 2021. Investitorii români s-au triplat anul acesta, în pandemie. Le plac firmele tech. Cash-ul nu mai e rege CITEȘTE ȘI VIDEO Interviu Profit LIVE TV. Yoni Assia, fondator eToro: Vrem să aducem primele acțiuni românești la tranzacționare pe platformă în 2021. Investitorii români s-au triplat anul acesta, în pandemie. Le plac firmele tech. Cash-ul nu mai e rege

Obligațiunile au fost emise în cadrul plasamentului privat desfășurat în perioada 28-30 septembrie 2020.

"Prin Decizia nr. 1429 din data de 4 decembrie 2020 Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat Prospectul întocmit în vederea Admiterii la tranzacționare pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori București a Obligațiunilor subordonate, negarantate și neconvertibile, denominate în euro, emise de Patria Bank SA (emisiunea PBK28E). Prima zi de tranzacționare pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori București a Obligațiunilor este 15 decembrie 2020, simbolul de tranzacționare fiind PBK28E", se menționează în raport. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa de valori bucurești
patria bank