Acțiunile Alumil Rom Industry se apreciază la bursă cu 4% după aprobarea dividendului având randament de 2 cifre

Acțiunile Alumil Rom Industry se apreciază la bursă cu 4% după aprobarea dividendului având randament de 2 cifre
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 24 apr 2020

Furnizorul de profile de tâmplărie Alumil va distriibui la începutul lunii octombrie un dividend brut de 0,0960 lei/acțiune. Reacția în piață este favorabilă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Alumil Rom Industry (ALU), care desface în România profile de tâmplărie din aluminiu ale grupului elen Alumil Miloas, a aprobat astăzi propunerea Consiliului de Administrație pentru distribuirea unor dividende în sumă de 3,00 milioane lei. Cum randamentul net este, după prăbușirile de cotații de la declanșarea crizei coronaviru,s cu 2 cifre, pe bursă acțiunile Alumil creșteau către jumătatea sesiunii de tranzacționare cu 4,29%, până la prețul de 0,7300 lei/acțiune.

Dividendul brut de 0,0960 lei/acțiune are ex-data la 11 septembrie și dată a plății 5 octombrie, iar la ultimul preț de închidere, 0,7000 lei/acțiune, poartă un randament net de 13,03%.

TeraPlast trece peste coronavirus și obține un profit net aproape dublu la T1. „Fabricile noastre sunt operaționale și ne adaptăm condițiilor actuale.” CITEȘTE ȘI TeraPlast trece peste coronavirus și obține un profit net aproape dublu la T1. „Fabricile noastre sunt operaționale și ne adaptăm condițiilor actuale.”

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a aprobat prelungirea facilității de credit în sumă de 2 milioane euro contractată la Banca Transilvania.

viewscnt
Afla mai multe despre
alumil rom industry
bvb
bursa
dividende