Banca Transilvania inițiază un nou program de răscumpărare pentru 10 milioane acțiuni proprii

Banca Transilvania inițiază un nou program de răscumpărare pentru 10 milioane acțiuni proprii
scris 3 ian 2019

Răscumpărări ale unor pachete de acțiuni Banca Transilvania au fost din nou lansate și vor fi derulate pe parcursul acestei luni, până la 25 ianuarie, după o operațiune similară inițiată în toamna anului trecut.

Este lansa un program de răscumpărări pentru încă 10 milioane acțiuni proprii. Pachetul vizat reprezintă o parte din cele 35 milioane acțiuni ale Băncii Transilvania pentru care există aprobarea de a fi răscumpărate în Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor din aprilie 2018.

GRAFIC Transilvania Broker de Asigurare, afaceri în creștere cu 12% la 9 luni și profit net substanțial mai mare CITEȘTE ȘI GRAFIC Transilvania Broker de Asigurare, afaceri în creștere cu 12% la 9 luni și profit net substanțial mai mare

Achizițiile din piața secundară sunt programate pentru intervalul 3 – 25 ianuarie, la prețul de pe bursă, dar la minimum 1 leu/acțiune și maximum 4 lei/acțiune. 

Bursa de Valori București a început anul pe plus, iar Banca Transilvania, +2,99%, a înregistrat una dintre cele mai mari creșteri după prima oră.

În ultima ședință a anului trecut, titlurile Băncii Transilvania s-au depreciat cu 0,25%, până la prețul de 2,0050 lei/acțiune, care conferă instituției de credit o capitalizare bursieră de 9,64 miliarde lei (2,07 miliarde euro).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
banca transilvania
rascumparari
bvb
bursa