Dezvoltatorul imobiliar Hagag deschide piața din România către Bursa din Tel Aviv. Recent, compania care amenajează apartamente de lux a cumpărat fostul sediu Petrom

Dezvoltatorul imobiliar Hagag deschide piața din România către Bursa din Tel Aviv. Recent, compania care amenajează apartamente de lux a cumpărat fostul sediu Petrom

Clădirea din Calea Victoriei

scris 7 mai 2018

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, deschide piața din România către investitorii israelieni prin lansarea unei Oferte Publice Inițiale (IPO) la Bursa de Valori din Tel Aviv. 

Hagag Development Europe a lansat IPO pentru proiectele pe care le dezvoltă pe teritoriul României. Valoarea IPO prin care compania a accesat arena de tranzacționare este de 15 milioane de euro.

Pe lângă proprietățile existente în portofoliu, compania planifică o serie de noi achiziții care vizează terenuri și clădiri situate în zonele de lux ale Bucureștiului. Dezvoltatorul a cumpărat în luna martie două clădiri situate pe Calea Victoriei din București și un teren de peste 3 hectare în apropiere de pădurea Pipera.

Poliția reamintește că din 20 mai intră în vigoare prevederile care permit suspendarea înmatriculării unui vehicul fără ITP valabilă CITEȘTE ȘI Poliția reamintește că din 20 mai intră în vigoare prevederile care permit suspendarea înmatriculării unui vehicul fără ITP valabilă

Conducerea companiei nu exclude, ca și plan de viitor, listarea Hagag Development Europe în cadrul altor Burse de Valori de pe teritoriul Europei și, eventual, alte continente.

Compania israeliană a anunțat recent că investește circa 90 de milioane de euro în H Pipera Lake, cel mai mare proiect rezidențial pe care Hagag Development Europe îl dezvoltă în România.

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului. 

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internațional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. 

viewscnt
Afla mai multe despre
hagag development europe
dezvoltator imobiliar
israel