Producătorul de uleiuri vegetale Argus, controlat de SIF Oltenia, și-a fixat ținta ambițioasă de a intra în sfârșit pe profit, după o serie de ani în care pierderile s-au adâncit

Producătorul de uleiuri vegetale Argus, controlat de SIF Oltenia, și-a fixat ținta ambițioasă de a intra în sfârșit pe profit, după o serie de ani în care pierderile s-au adâncit

Sursa foto: Woo Bing Siew / dreamstime.com

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 3 apr 2018

Producătorul de uleiuri vegetale Argus din Constanța, controlat de SIF Oltenia, și-a propus pentru acest an ținta ambițioasă de a intra în sfârșit pe profit, după o serie de ani în care pierderile s-au adâncit, relevă documentele companiei.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

În 2016 cu 250 de angajați, compania a avut afaceri de 192,8 milioane lei și o pierdere de 2,4 milioane lei. Pentru anul trecut, ultimele cifre relevă o pierdere de 9,2 milioane lei.

Tranzacție: Caroli Foods Group a fost preluat integral de Sigma Alimentos, cu sediul în Mexic CITEȘTE ȘI Tranzacție: Caroli Foods Group a fost preluat integral de Sigma Alimentos, cu sediul în Mexic

Acum, pentru acest an, conform acelorași documente, Argus și-a propus să obțină un profit brut de 3,4 milioane lei, la venituri de 225,7 milioane lei.

Argus Constanța este listată pe segmentul Premium al sistemului alternativ de tranzacționare AeRO al BVB unde are o capitalizare de piață de 66,5 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
argus
ulei
sif oltenia
bvb
bursa