Randament al dividendului de mai mic de 1% pentru titlurile Prefab București

Randament al dividendului de mai mic de 1% pentru titlurile Prefab București

Sursa foto: Leremy / dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 15 mar 2017

Prefab București propzune distribuirea a jumătate din profitul net de 1,1 milioane lei de anul trecut către acționari, valoarea dividendului brut fiind de 0,011629 lei/acțiune.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prefab București (PREH) va distribui acționarilor dividende în valoare de aproximativ 564.000 de lei, cu puțin peste jumătate din câștigul net de 1,17 milioane lei de anul trecut, în timp ce restul banilor vor trece către rezerve.

Dividendul brut propus pentru Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din data de 19 aprilie este de 0,011629 lei/acțiune, care, calculat la nivel net și raportat la  prețul de 1,20 lei/acțiune al închiderii ședinței de tranzacționare de ieri de la Bursa de Valori București îi conferă un randament de 0,92%.

Prefab este controlată în proporție de aproape 83%, prin Romerica International SRL, de omul de afaceri Marian Miluț. Celălalt acționar semnificativ al societății, cu 12,97% din capitalul social, este SIF Muntenia (SIF4). Cum free-float-ul acestui emitent este mai mic de 5%, acțiunea listată la Bursa de Valori București se tranzacționează sporadic, pe volume foarte mici.

viewscnt
Afla mai multe despre
prefab
marian milut
dividende
bvb
bursa