Randament al dividendului de mai mic de 1% pentru titlurile Prefab București

Randament al dividendului de mai mic de 1% pentru titlurile Prefab București

Sursa foto: Leremy / dreamstime.com

scris 15 mar 2017

Prefab București propzune distribuirea a jumătate din profitul net de 1,1 milioane lei de anul trecut către acționari, valoarea dividendului brut fiind de 0,011629 lei/acțiune.

Prefab București (PREH) va distribui acționarilor dividende în valoare de aproximativ 564.000 de lei, cu puțin peste jumătate din câștigul net de 1,17 milioane lei de anul trecut, în timp ce restul banilor vor trece către rezerve.

Dividendul brut propus pentru Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din data de 19 aprilie este de 0,011629 lei/acțiune, care, calculat la nivel net și raportat la  prețul de 1,20 lei/acțiune al închiderii ședinței de tranzacționare de ieri de la Bursa de Valori București îi conferă un randament de 0,92%.

Prefab este controlată în proporție de aproape 83%, prin Romerica International SRL, de omul de afaceri Marian Miluț. Celălalt acționar semnificativ al societății, cu 12,97% din capitalul social, este SIF Muntenia (SIF4). Cum free-float-ul acestui emitent este mai mic de 5%, acțiunea listată la Bursa de Valori București se tranzacționează sporadic, pe volume foarte mici.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
prefab
marian milut
dividende
bvb
bursa