Rompetrol Well Services – dividend cu randament de 6%

Rompetrol Well Services – dividend cu randament de 6%

Sursa foto: Feng Yu | Dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 22 mar 2024

Compania care asigură serviciile la sondă pentru Grupul Rompetrol, vine cu noi distribuții de cash pentru acționari, după diviedndul-mamut acordat în 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Rompetrol Well Services (PTR) a convocat pentru 25-26 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și propunerea pentru distribuirea, cu data plății 12 iulie, a unui dividend brut de 0,042301 lei/acțiune.

GRAFIC Explozia acțiunilor NuScale pentru reactoarele de la Doicești, stimulată și de ambasadoarea SUA în România, a rezistat doar o zi pe Wall Street. Cotația s-a prăbușit acum, după un raport negativ Wells Fargo CITEȘTE ȘI GRAFIC Explozia acțiunilor NuScale pentru reactoarele de la Doicești, stimulată și de ambasadoarea SUA în România, a rezistat doar o zi pe Wall Street. Cotația s-a prăbușit acum, după un raport negativ Wells Fargo

Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de 0,6560 lei/acțiune, dividendul oferă acționarilor un randament de 5,93%. Compania a acordat în anul 2022 un dividend cu randament de 2 cifre, distribuind inclusiv din cash-ul venit pe bilanț, la solicitarea acționarului minoritar KJK Balkan Holding, demers la care s-a aliniat acționarul majoritar din Kazahstan, KMG International.

viewscnt
Afla mai multe despre
rompetrol well services
bvb
bursa
kmg international
kazahstan
petrol
kjk
dividende