Un nou taiwanez la Romcarbon Buzău. Huang Liang Neng a devenit administrator provizoriu și președinte al CA în locul lui Hung Ching Lin, decedat înainte de Paști

Un nou taiwanez la Romcarbon Buzău. Huang Liang Neng a devenit administrator provizoriu și președinte al CA în locul lui Hung Ching Lin, decedat înainte de Paști
scris 16 apr 2018

Întrunit la finele săptămânii trecute, Consiliul de Administrație de la Romcarbon Buzău, companie specializată în procesarea ambalajelor de plastic, a aprobat numirea taiwanezului Huang Liang Neng ca membru provizoriu în CA și președinte în locul lui Hung Ching Ling, care a decedat la jumătatea acestei luni.

Romcarbon Buzău (ROCE) are un nou președinte în persoana lui Huang Liang Neng, cetățean taiwanez în vârstă de 47 de ani. Acesta a primit votul în ședința de vinerea trecută a Consiliului de Administrație al companiei pentru a ocupa poziția de administrator provizoriu în locul vacantat de Hung Ching Ling și, de asemenea, pentru a deveni șef al boardului. Funcția ar urma să fie exercitată până în februarie 2020, când expiră mandatul actualului CA și un administrator definitiv va fi numit în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor.

Hung Ching Ling, care deținea pachetul de control la Romcarbon, a decedat înainte de Paști în Taiwan, la vârsta de 49 de ani, în urma unei afecțiuni cardiac, iar informația primită de salariații companiei a fost publicată la acel moment de Profit.ro.

Turbomecanica profită de revenirea pieței imobiliare și vinde cu aproape 1,5 milioane euro un teren în Dragomirești-Vale. În 2007 realizase achiziții în vederea relocării în localitatea de lângă București CITEȘTE ȘI Turbomecanica profită de revenirea pieței imobiliare și vinde cu aproape 1,5 milioane euro un teren în Dragomirești-Vale. În 2007 realizase achiziții în vederea relocării în localitatea de lângă București

Hung Ching Ling era și General Manager al companiei Greenfiber. În prezent, Romcarbon, companie specializată în procesarea ambalajelor de plastic, este în căutarea unui investitor căruia să îi vândă mai multe proprietăți pe care le deține în Iași, reprezentând terenuri în suprafață cumulată de peste 7 hectare, pentru care vrea să obțină cel puțin 7,5 milioane euro.

Romcarbon și-a majorat cu 9,26% cifra de afaceri, la 197,97 milioane lei în 2017, de la 181,19 milioane lei în exercițiului financiar precedent și a raportat un profit net de 5,09 milioane lei cu 3,88 mai mare decât cel de 4,90 milioane lei din 2016.

Compania este listată la cota Bursei de Valori București și la ultimul preț de 0,1480 lei/acțiune al închiderii ședinței de tranzacționare de ieri are o capitalizare de piață de 39,09 milioane lei (8,38 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
romcarbon
bvb
bursa