Vasile Iuga, fost manager al PwC, și Laurențiu Ciocîrlan, ex-Head of Investment Banking la Raiffeisen Bank - instalați de Dedeman în CA al Alro Slatina

Vasile Iuga, fost manager al PwC, și Laurențiu Ciocîrlan, ex-Head of Investment Banking la Raiffeisen Bank - instalați de Dedeman în CA al Alro Slatina
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2019

Vasile Iuga, fost manager al PwC, și Laurențiu Ciocîrlan, ex-Head of Investment Banking la Raiffeisen Bank recrutat recent pentru a conduce fondul de private equity dedicat IMM și lansat de frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, prin Pavăl Holding, au fost instalați în Consiliul de Administrație al Alro Slatina, producător de aluminiu la care Dedeman a cumpărat 23% din acțiuni în decembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

 Componenta Consiliului de Administratie este urmatoarea:

Marian-Daniel Năstase – Președinte;

Serghei Gheorghe - Vicepreședinte;
Dobra Gheorghe – Membru;
Pavel Machitski – Membru;
Svetlana Pinzari - Membru;
Aleksandr Barabanov - Membru;
Vasile Iuga – Membru;
Burduja Marinel – Membru;
Laurențiu Ciocirlan– Membru;
Truța Oana – Membru;
Cheta Voicu – Membru;

În decembrie, nu mai puțin de 2 treimi din plasamentul privat realizat la Alro Slatina, anunțat în exclusivitate de Profit.ro, a fost reprezentat de achiziția în valoare de 496 milioane lei a Pavăl Holding, societate înființată recent și controlată de frații Dragoș și Adrian Pavăl, fondatorii Dedeman.

După eșecul din vară, când la încercarea de înstrăinare a pachetului majoritar de la Alro (ALR) nu a venit decât un singur investitor străin, combinatul de aluminiu din Slatina și-a găsit un cumpărător important în grupul care deține retailerul de construcții Dedeman. Pavăl Holding, societate fondată recent de frații Dragoș și Adrian Pavăl, care a cumpărat 165,33 milioane acțiuni ale producătorului de aluminiu, reprezentând 23,16% din capitalul social.

CITEȘTE ȘI În zile de sărbătoare, alege #celmaibunmerlotdinRomania! Toată luna decembrie, Emeritus beneficiază de o ofertă specială de preț : doar 58 lei în loc de 90 lei, pentru comenzile plasate online

Efectuat la prețul de 3,00 lei/acțiune al plasamentului privat, schimbul s-a ridicat la 495,99 milioane lei (106,44 milioane euro), reprezentând peste 2 treimi din operațiunea de piață prin care companiile Vimetco și Conef, cu care miliardarul rus Vitali Matchitski controlează Alro, a vândut 33,7% din titluri.

Fondatorii Dedeman au fost activi pe bursa românească, unde recent au achiziționat pachetul de control la producătorul de materiale de construcții Cemacon Zalău (CEON), 7,4% din acțiunile transportatorului de țiței prin conducte Conpet Ploiești (COTE) și un pachet semnificativ la Electrica (EL).

viewscnt
Afla mai multe despre
dedeman
dragos paval
alro
bvb
bursa
swiss capital
cemacon
electrica