Wall Street a scăzut, trasă în jos de titlurile companiilor de tehnologie

Wall Street a scăzut, trasă în jos de titlurile companiilor de tehnologie
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 oct 2021

Indicii bursieri de pe Wall Street au scăzut luni, investitorii renunțând la titlurile companiilor de tehnologie în favoarea randamentelor în creștere ale titlurilor de Trezorerie, în timp ce noi îngrijorări legate de relațiile dintre Statele Unite și China au oferit noi motive de precauție, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Randamentele titlurilor de Trezorerie au fost susținute de datele care au arătat creșterea cheltuielilor de consum, intensificarea activităților fabricilor și  accelerarea inflației, toate acestea alimentând așteptările că Rezerva Federală ar putea începe restrângerea politicii monetare relaxate mai devreme decât era așteptat, scrie News.ro.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Acțiunile unor companii mari, precum Apple, Facebook, Microsoft, Alphabet și Amazon.com au scăzut cu 2,4% până la 5,8%.

Titlurile Facebook au fost presate de o defecțiune care a făcut ca zeci de mii de utilizatori să nu îi poată accesa aplicațiile, potrivit website-ului de urmărire Downdetector.com.

Componenta sectorului tehnologiei a indicelui S%P 500 a scăzut cu 2,5%, conducând declinurile celor 11 componente majore ale acestuia.

Indicele S&P 500 a scăzut cu 1,5%, Dow Jones Industrial Average cu 1%, iar Nasdaq cu 2,46%.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
actiuni
bursa