RBS este una din cele opt bănci bănuite de înțelegeri pe piața obligațiunilor

RBS este una din cele opt bănci bănuite de înțelegeri pe piața obligațiunilor
scris 14 feb 2019

Royal Bank of Scotland Group Plc este una din cele opt mari bănci vizate de o anchetă asupra unei posibile înțelegeri pe piața obligațiunilor, informează Bloomberg citând o sursă din apropierea acestui dosar.

La începutul acestei luni, Comisia Europeană a acuzat opt mari bănci că s-au înțeles între ele, începând din 2007 și până în 2012, pentru a diminua concurența pe piața obligațiunilor din zona euro. Executivul european nu a dezvăluit atunci niciunul din numele instituțiilor respective, scrie Agerpres.

Gabriela Firea a pierdut un proces în care ceruse revizuirea sentinței de anulare a hotărârilor CGMB de înființare a companiilor municipale bucureștene CITEȘTE ȘI Gabriela Firea a pierdut un proces în care ceruse revizuirea sentinței de anulare a hotărârilor CGMB de înființare a companiilor municipale bucureștene

Detaliile cu privire la implicarea băncii scoțiene și posibila amendă care ar putea fi decisă la finalul anchetei Comisiei sunt necunoscute, a declarat joi pentru Bloomberg o sursă care a dorit să își păstreze anonimatul.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rbs
piata obligatiunilor