TransferGo primește o finanțare de 4 milioane de lire sterline de la Silicon Valley Bank

TransferGo primește o finanțare de 4 milioane de lire sterline de la Silicon Valley Bank
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 23 nov 2020

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide de bani, a primit o finanțare de 4 milioane de lire sterline din partea filialei din Marea Britanie a Silicon Valley Bank (SVB), care va permite companiei să continue dezvoltarea platformei sale de plăți în timp real, destinată atât consumatorilor, cât și IMM-urilor și companiilor mari. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TransferGo a înregistrat o creștere de peste 117% a transferurilor de bani transfrontaliere în coridoarele sale de transfer, în ultimul an fiscal. Finanțarea va fi cu precădere orientată către dezvoltarea serviciului de plăți în timp real și a modelului  local-in local-out, care permite celor 2,5 milioane de clienți din întreaga lume să trimită bani peste hotare în doar câteva secunde.

Compania, care a ajuns recent la 2,5 milioane de utilizatori și care a atras în iunie o investiție suplimentară de 10 milioane de dolari, este dedicată extinderii amprentei sale globale și lansării de noi servicii pe platforma sa de transferuri de bani transfrontaliere. De asemenea, TransferGo a semnat de curând un parteneriat cu VISA , pentru a permite transferuri pe card la nivel mondial. 

viewscnt
Afla mai multe despre
transfergo
silicon valley