UniCredit Leasing a atras 300 milioane euro printr-o emisiune de obligațiuni

UniCredit Leasing a atras 300 milioane euro printr-o emisiune de obligațiuni
scris 15 oct 2019

UniCredit Leasing a lansat astăzi o emisiune de obligațiuni, de rang senior, cu maturitate de trei ani, atrăgând 300 de milioane de euro cu un cupon fix de 0.502% și un preț de emisiune de 100%.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Tranzacția este sub forma unei emisiuni individuale, realizată cu scopul diversificării surselor de finanțare ale UniCredit Leasing Corporation și îmbunătățirii accesului clienților UCL la finanțare.

Conform companiei, reacția din partea pieței a fost pozitivă, cererea de subscriere depășind 650 de milioane de euro din partea a peste 70 de investitori instituționali, bine diversificați din punct de vedere geografic.

Fost CEO al celor mai mari bănci elvețiene: Dobânzile negative sunt o nebunie, înseamnă că banii nu mai valorează nimic CITEȘTE ȘI Fost CEO al celor mai mari bănci elvețiene: Dobânzile negative sunt o nebunie, înseamnă că banii nu mai valorează nimic

Ca urmare, spread-ul indicat inițial în zona de 105 puncte de bază peste nivelul mid-swap corespunzător maturității emisiunii a fost revizuit la un nivel de 90-95 puncte de bază, iar în cele din urmă a fost stabilit la 90 puncte de bază. 

UniCredit Bank AG și Morgan Stanley au intermediat tranzacția în calitate de Bookrunners.

S&P a atribuit ratingul BBB obligațiunilor.

Listarea se va face la Luxembourg Stock Exchange, cu admitere la tranzacționare pe piața Euro MTF.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
unicredit
obligatiuni