Wells Fargo va plăti 300 de milioane de lire sterline pentru un nou sediu în Londra, în pofida Brexit

Wells Fargo va plăti 300 de milioane de lire sterline pentru un nou sediu în Londra, în pofida Brexit
scris 18 iul 2016

Banca americană Wells Fargo va plăti circa 300 de de milioane de lire sterline (397 milioane de dolari) pentru achiziția unui nou sediu în Londra, care îi va permite să își extindă activitățile în Marea Britanie, au declarat persoane apropiate situației, decizie care arată rezistența pieței imobiliare în pofida votului de ieșire a țării din Uniunea Europeană, transmite Bloomberg.

Construcția clădirii, cunoscută sub numele 33 Central, urmează să fie finalizată în trimestrul al treilea al anului 2017, potrivit dezvoltatorului HB Reavis Group, scrie News.ro.

Proprietatea din districtul City of London va avea o capacitate de 2.600 de oameni.

Wells Fargo are 850 de angajați în patru clădiri de birouri din Londra și intenționează să ocupe întreaga clădire nouă, potrivit unui purtător de cuvânt.

Companiile au refuzat să comenteze în privința prețului.

iPhone 7, filmat alături de iPhone 6S pentru comparație CITEȘTE ȘI iPhone 7, filmat alături de iPhone 6S pentru comparație

Acordul, care are loc lsa trei săptămâni după referendumul pro-Brexit, semnalează că cererea de pe piața imobiliară londoneză ar putea rezista, chiar dacă unele bănci intenționează să își transfere din angajați.

Chiriile pentru spațiile de birouri ar putea scădea cu 24% în Londra, dacă firmele de servicii financiare vor concedia sau vor transfera 50.000 de angajați în urma referendumului, potrivit unor estimări publicate luni de Societe Generale.

Inițial, Wells Fargo a dorit să închirieze clădirea, înainte de a decide să o cumpere. Clădirea va avea o grădină pe acoperiș, cu vedere spre Tamisa.

viewscnt
Afla mai multe despre
wells fargo
brexit