Fondul de venture capital Eleven lansează un program de investiții adresat și antreprenorilor români

Fondul de venture capital Eleven lansează un program de investiții adresat și antreprenorilor români
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2022

Eleven Ventures, firmă de venture capital originară din Bulgaria, axată pe investiții pre-seed și seed în Europa de Sud-Est, lansează Eleven Alpha, un program de trei luni adresat antreprenorilor care fac primii pași în dezvoltarea propriilor business-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Programul reprezintă și o inițiere în lumea Eleven – participanții primesc un plan de business adaptat nevoilor proprii, dar obțin și acces la vasta expertiză a firmei și la comunitatea creată în jurul brandului. Acestea vin la pachet cu beneficiul primar, o investiție de 300.000 de euro pentru 10% din capital.

CONFIRMARE Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, și-a lansat serviciile pentru publicul larg în România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, și-a lansat serviciile pentru publicul larg în România

Programul Eleven Alpha este orientat, în etapa pre-seed, către fondatori dedicați care se preocupă în prezent de idee, de produs și de compania pe care o gestionează. Programul Eleven Alpha are la bază patru direcții prioritare: fintech, sănătate, viitorul joburilor și viitorul alimentației, însă și antreprenorii concentrați pe alte domenii sunt bineveniți.

Eleven încurajează antreprenorii români care au o idee să aplice pentru finanțare prin noul program Eleven Alpha. Firma de venture capital are deja exemple de startup-uri românești care au obținut în trecut investiții și care acum se bucură de succes în piață: Frisbo, Flaminjoy (fost ProductLead) și SuperOkay sunt doar câteva dintre numele aflate în portofoliul de investiții marca Eleven.

viewscnt
Afla mai multe despre
eleven ventures
program de investiții